Kuka

En tiedä olemmeko sinä ja minä koskaan tavanneet, joten minäpä esittelen itseni.

Jos kiinnostut siitä, mitä teen, toivon lämpimästi, että otat yhteyttä. Lopussa kerron miten se käy helposti…

Olen Timo Jäppinen. Autan asiakkaitani kasvattamaan myyntiä ja voittoja paremmalla markkinoinnilla. Monien mielestä olen jopa Suomen kovin copywriter.

Olen myös kirjoittanut oppaan Älykäs markkinoija: 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi ja pyöritän suosittua Jäppisen copykoulua.

Ennen kuin perustin oman firman, johdin mainostoimistoa noin seitsemän vuotta. Partnerini ja mentorini oli kuuluisa markkinointilegenda Drayton Bird. Pienin asiakkaamme Suomessa oli yhden miehen kattofirma, isoin Elisa. Sen lisäksi autoin kansainvälisiä asiakkaita Yhdysvalloista Australiaan asti.

Minä ja vanha partnerini, markkinointimaestro Drayton Bird.

Häntä pidetään yhtenä maailman parhaista copywritereista. Maailman kuuluisin mainosmies David Ogilvy jopa sanoi…
“Drayton Bird tietää enemmän suoramarkkinoinnista kuin kukaan muu koko maailmassa.”
Joten voit kuvitella miten yllättynyt olin kun Drayton sanoi kerran:
“Timo Jäppinen todennäköisesti tietää enemmän markkinoinnista kuin minä.”
Virallinen tittelini on copywriter ja konsultti, mutta en juuri välitä jäykistelystä tai muodollisuuksista.

Itse asiassa, jos olet kuten minä, parhaiten sinut vakuuttaa tulokset – ei puhe. Joten tässä tulee muutamia esimerkkejä...

 • Suomalainen verkkokauppias kasvatti myyntiään 48,8 % alle 30 päivässä – ja sai yli 155 445 € lisää voittoa vuodessa – äärimmäisen kilpaillussa laihdutusbisneksessä
 • Maailmankuulu australialainen valokuvauksen kouluttaja sai rahoilleen 118-kertaisen tuoton – lyhyessä kolmessa viikossa, kun suunnittelin heille uuden laskeutumissivun ja yksinkertaisen sähköpostimarkkinointikampanjan
 • Keskustan ensikertalainen poliitikko mikroskooppisella vaalibudjetilla vakuutti äänestäjät melkein yhdessä yössä ja pääsi kaupunginvaltuustoon tekemäni pienen lehtisen avulla
 • Kanadalainen miesten vaateliike sai sähköposteillani kymmenkertaisen tuoton
 • Eräs B2B-asiakkaani myy rahtilaivojen ja risteilijöiden pohjien suojamaaleja. Kaupat ovat kymmeniä ja satoja tuhansia. Kirjoitin heidän myyntikirjeet uusiksi ja muokkasin myyntiprosessia – tulokset paranivat 340 %.
… ja tuossa on vain murto-osa kaikista menestystarinoista.

Onnistumisprosenttini on 97,1 alasta ja paikasta riippumatta.

Se tarkoittaa, että 97,1 % todennäköisyydellä voin auttaa myös sinua saamaan lisää kauppaa. En tiedä mistä löydät ketään kuka voi luvata samoin – ja todistaa väitteen.

Miten voin käytännössä kasvattaa sinun myyntiäsi ja voittojasi? 


Se on todella hurja lupaus ja olet varmasti todella skeptinen, joten anna kun selitän. On ainakin kolme tapaa kuinka voin auttaa sinua saamaan parempia tuloksia…

1. Suunnittelen sinulle mainontaa joka todistetusti toimii – mediasta riippumatta. Esimerkiksi:

 • Kirjoitan sinulle laskeutumissivun joka oikeasti myy
 • Kirjoitan myyntikirjeen joka saavat ihmiset toimimaan
 • Arvion verkkosivusi/verkkokauppasi ja näytä miten parannat niiden tehoa askeleittain (yleensä tosi yksinkertaisesti ilman lisäkuluja)
 • Suunnittelen sinulle täysin uudet verkkosivut, jotka muuttavat kävijäsi asiakkaiksi
 • Hoidan koko sähköpostimarkkinointisi viikosta toiseen tuottavasti: minä kirjoitan uutiskirjeet ja tarjoukset, sinä lasket rahojasi (olen tosissani)
 • Nostan liidisivujesi tehoa, jotta listasi kasvaa nopeammin
 • Kirjoitan telemarkkinointiin toimivat käsikirjoitukset tai parannan nykyisten tehoa
 • Suunnittelen sinulle vakuuttavan esitteen, jonka asiakkaasi lukee ja säilyttää
 • Luon kokonaisen mainoskampanjan kuinka saat lisää asiakkaita ja myyt heille enemmän
 • ja paljon, paljon muuta...

Jotkut asiakkaat maksavat minulle, että hoidan heidän lähes kaiken markkinoinnin ja mainonnan suunnittelusta toteutukseen. Ja he näkevät sijoituksensa tuoton joka kuukausi sentilleen, koska mittaan kaiken.

Suosittelen silti, että aloitamme pienellä testillä, jotta näet millaisia tuloksia todella teen sinulle. Samalla voimme tutustua toistemme työtapoihin paremmin. Toisin sanoen – ei hypätä naimisiin heti ensimmäisillä treffeillä.

Kuulostaako tämä järkevältä?

2. Tarjoan myös konsultointia. 

Neuvon miten todella tehostat markkinointiasi askeleittain. En hössötä korkealentoisista strategioista – vaan keskityn yksinkertaisiin, mitattaviin, näkyviin tuloksiin.

Sinä ja minä voimme tavata puhelimitse tai Skypessä vaikka kerran kuussa. Silloin olen vähän kuin sinun "business personal trainer". Varmistan, että teet jatkuvasti oikeita asioita ja saat todella lisää myyntiä. (Näitä paikkoja on vain muutamille asiakkaille.)

3. Lisäksi koulutan miten tuottavaa markkinointia tehdään. 

Näytän mikä oikeasti toimii, mikä ei ja miksi. Voin tulla esimerkiksi puhujaksi tapahtumaasi tai voimme järjestää workshopin, missä pistämme yhdessä markkinointisi ja mainontasi parempaan kuntoon. Esimerkiksi tunnin luennosta veloitan 2 900 € + alv.

Jos haluaisit maistiaisen materiaalistani ja menetelmistäni, suosittelen että liityt copykouluuni ensiksi. Se maksaa vain euron.

Opetan myös miten saat uusia asiakkaita, miten myyt nykyisille lisää ja pidät heidät asiakkainasi pidempään, sekä paljon muuta. Se on taatusti hyödyllistä ja taatusti hauskaa.

Olen muun muassa luennoinut Asiakkuusmarkkinointiliiton ja Nuorkauppakammarin tapahtumissa hyvällä menestyksellä.
Mutta otathan huomioon, että suuresta kysynnästä johtuen aikani on erittäin rajallinen ja kalenterini yleensä tulvii. Siksi mitä aiemmin olet minuun yhteydessä, sitä todennäköisemmin voin auttaa sinua – ja vältät pettymyksen.

Seuraava askeleesi


Monet asiakkaani ottavat minuun yhteyttä luettuaan ensin ilmaisia, testattuja markkinointi-ideoitani jonkin aikaa...

Saat ne täältä heti, jos et ole vielä tilannut niitä. Yli 9 000 ihmistä on jo tehnyt niin.

Voit myös kurkata mitä puolueettomat ihmiset sanovat minusta ja missä kaikissa medioissa olen esiintynyt.

Kiinnostuitko miten todella voisin auttaa juuri sinua saamaan parempia tuloksia markkinoinnilla?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektistasi. Alallasi tai sijainnilasi ei ole mitään väliä. Pidän majaa Tampereella mutta palvelen asiakkaita ympäri Suomea ja maailmaa.

Talon säännöt – lue ennen kuin otat yhteyttä


Ymmärräthän, että en ehdi tulla tapaamaan sinua veloituksetta tai kosiskella sinua puhelimessa. Koska minulla on maksavia asiakkaita muutenkin niin paljon, että hyvä kun ehdin palvella kaikkia. Mutta jos tiedät mitä tahdot, ota yhteyttä.

Se ei tietenkään velvoita sinua mihinkään, eikä maksa mitään. Mutta ei silti tuhlata kummankaan aikaa. Voin auttaa vain, jos tosissasi tahdot parempia tuloksia. Joten kerrothan minulle suoraan:

1. Mitä haluaisit täsmälleen saavuttaa avullani?

2. Millainen budjetti sinulla on sitä varten?

Esimerkiksi myyntikirjeen kirjoittamisesta veloitan alkaen 3 000 € + alv. Suunnilleen saman verran maksaa uuden myyntisivun teksti.

Kaikki työt suoritetaan vasta laskun maksun jälkeen. EI POIKKEUKSIA.

3. Aikataulusi?

Ja nyt … jos olet yhtä tosissasi kuin uskon, että olet ... mikset ottaisi yhteyttä heti tämän luettuasi?

Lähetä vain minulle meiliä: timo@timojappinen.fi (PARAS tapa tavoittaa minut) tai soita 044 929 5496.

Kiitos.


Terveisin,

Timo

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat