26. huhtikuuta 2016

Näin löydät pikavoitot verkkosivuiltasi

Olen analysoinut satoja verkkosivuja eri aloilta.

Joukossa ovat esimerkiksi alat, kuten autokoulu, konsultointi, valmennus, laihduttaminen, terveys, koiranruuan postimyynti (oikeasti), golf, informaatiobisnes, sijoittaminen, vakuuttaminen, liikelahjat, keittiötarvikkeet … ja monet, monet muut Suomessa sekä ulkomailla.

Mikä erikoisinta, jokaisessa tapauksessa olen onnistunut löytämään yksinkertaiset käytännön keinot, kuinka kasvattaa asiakkaani myyntiä verkossa todella nopeasti.

Se on suosituin palveluni. Sen asiakastyytyväisyys on huimat 100 %.

Mikä on salaisuuteni jatkuvaan hittiputkeen?


Se on työkalu, jonka olen kehittänyt vuosien verralla. Toistaiseksi olen säästänyt sen hedelmät vain konsultointiasiakkailleni.

Mutta maailmassa on paljon enemmän firmoja kuin minä mitenkään ehdin henkilökohtaisesti auttamaan. Ja jo pelkät taksani rajaavat palvelukseni vain rajatulle määrälle markkinoijia.

Mutta nyt olen viimeinkin paketoinut tämän testatun työkaluni yksinkertaiseksi tuotteeksi.

Mikä parasta, se maksaa noin 75 % vähemmän kuin jos palkkaisit minut arvioimaan verkkosivusi ja näyttämään sinulle askeleittain, miten todella saat lisää asiakkaita ja myyntiä netistä nopeasti.

Jos haluaisit päästä ensimmäisenä testaamaan tätä uutta työkalua, mene vain tänne ja lisää itsesi odotuslistalle.

Silloin lähetän sinulle ensimmäisenä kutsun heti, kun julkaisen sen. Ja, kuten aina, varhaiset linnut saavat sen parhaaseen hintaan. Ja kaiken lisäksi takaan tuloksesi.

Tässä linkki vielä kerran.

Klikkaa vain sitä ja kerro minne lähetän kutsusi.

Et tietenkään sitoudu mihinkään.Terveisin,

Timo

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat