6. huhtikuuta 2016

"Asiakkaasi myyvät paremmin kuin sinä"

Sanon aina asiakkailleni, että tyytyväisten asiakkaiden oikeat tarinat omin sanoin myyvät paremmin kuin sinä.

Koska he ovat puolueettomia. Sinä et.

Joten tässä on yksi sellainen eräältä minun tyytyväiseltä asiakkaaltani, Jenniltä:

“Moi Timo!

“Ostin sinulta ”Älykäs markkinoija – 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi” –kurssin, pyysit palautetta ja tässä sitä nyt tulee. Tämä koskee yhtälailla tätä kurssia ja yleisesti kaikkea materiaalia mitä olen sinulta lukenut.

“Haluan kiittää sinua maailman luokan ohjeistasi, joiden avulla olen puolittain vahingossa päätynyt tekemään töitä markkinoinnissa.

"Asia mistä olen erityisesti pitänyt kirjoituksissasi, on se, että niiden hyödyntäminen ei vaadi ahneutta ja pakkomyyntiä, mutta ne tuottavat silti hyvin. Jokainen ihminen haluaa varmasti hyvää asiakaspalvelua ja jokaisen myyjän on luotettava omaan hyvään tuotteeseensa ja tunnettava se tarkasti, sen nyt voi perustella ihan maalaisjärjellä.

Koen itse olevani todiste myyntitaidoistasi. Kun kolme vuotta sitten liityin sähköpostilistallesi, kuvittelin lukevani muutaman ilmaisen viestisi, lähinnä siksi, koska olin vähän utelias markkinoinnin suhteen. Missään tapauksessa en aikonut ostaa mitään.

“Nyt kolme vuotta ja yli 350 sähköpostia myöhemmin huomaan janoavani kieli pitkällä KAIKKEA materiaalia mitä julkaiset. Kun sähköposti tulee, tuntuu kuin koko muu maailma pysähtyisi, kaikki muu voi odottaa sen aikaa, että saan viestisi luettua ja yleensä palaan tutkimaan sitä vielä uudestaan myöhemmin. Välillä on myös iltoja, kun luen tunteja läpi vanhoja viestejä ja blogikirjoituksia, koska niistä tuntuu aina irtoavan jotakin uutta hyödyllistä, juuri siihen tilanteeseen sopivaa. Olen myös suositellut sinua lähipiirini yrittäjille, työttömille ja kaikille muillekin, koska olen lumoutunut.

“Olet osannut hinnoitella tuotteesi hyvin, koska mitä enemmän näitä halvempia ”Älykäs markkinoija – 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi” -kurssia ja ”Näin saat haluamasi työn” -sisäpiirin erikoisraporttia lukee, sitä enemmän alkaa haluta myös muita tuotteitasi.

“Lämmin kiitos sinulle ja mukavaa kevättä!

“Ystävällisin terveisin,"

-Jenni Andrejev

***

Saat suositun markkinointikurssini heti täältä, 100% tyytyväisyystakuuni kera.

Kurkkaa.

Jenni on vain sen yksi monista, monista tyytyväisistä tilaajista.

Oletko sinä seuraava?


Terveisin,

Timo

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat