15. lokakuuta 2014

Terveisiä Lontoosta (ajattelin sinua)

Palasin viime perjantaina yöllä noin klo 2.30 kotiin viimeisestä EADIM-seminaaristamme Lontoossa.

(Ai mitä EADIM oikein tarkoittaa? European Academy of Direct and Interactive Marketing.)

Tapahtuma kesti kolme päivää. Käteen jäi krapula, sitkeä flunssa ja noin miljoona kultaista ideaa kuinka saada lisää asiakkaita ja myydä heille enemmän alasta ja sijainnista riippumatta.

Minun virkani oli antaa markkinointineuvojani ja viihdyttää vieraita. Kuten kuvasta alla näkyy, hoidin työtäni uskollisesti pilkkuun asti joka ilta.

Asiakkaiden kanssa pubissa lähellä Piccadilly Circusta.

Ajattelin matkalla paljon sinua ja muita lukijoitani … nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita.

Kuten alussa sanoin, minulla on viikonloppukassini täynnä uusia toimivia ideoita – joista suurin osa suomalaisista markkinoijista ei ole koskaan kuullutkaan. Sinä kuulet tästä kaikesta ensimmäisenä pian ...

Innostavin (ja masentavin) esitys oli ehdottomasti Steve Harrisonin. Hän on kenties maailman paras copywriter ja puoliksi eläkkeellä (onneksi, koska en pystyisi mitenkään kilpailemaan hänen kanssaan tässä elämässä).

Hän on esimerkiksi myynyt miljoonilla uusia Rolls-Royceja yksinkertaisilla kirjeillä, tuonut suoramainonnalla 17 miljoonalla töitä IBM:n konsulteille, kasvattanut yhden pankin asiakasuskollisuutta yli 50 %, kun finanssikriisi oli pahimmillaan sekä paljon muuta …

Hänen kirjansa How to do better creative work maksoi parhaimmillaan Amazonissa yli 2000 puntaa KÄYTETTYNÄ.

Jos sinulle koskaan tarjoutuu tilaisuus nähdä hänet, peru kaikki menot ja ryntää paikalle ennen kuin liput loppuvat. Et kadu.

Seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana kerron tarkemmin, miten saat lisää myyntiä kaikella sillä, mitä opin tältä reissulta.

Jos sinulla on kiire saada parempia tuloksia, suosittelen kurkkaamaan tänne, jos et ole vielä tsekannut Älykäs markkinoija: 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi -opustani.

Se on täynnä käytännön neuvoja kuinka mainonnalla tehdään rahaa.


Terveisin,

Timo

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat