18. kesäkuuta 2014

Tuloksia, neuvoja ja varoituksia markkinoijille

Kokosin tähän minusta hyödyllisimpiä juttujani noin 12 kuukauden ajalta. Tavoitteeni on näyttää sinulle, mikä toimii markkinoinnissa oikeasti, mikä ei ja miksi . . .


Nämä kaikki vinkit perustuvat todistettuihin tuloksiin – ei mielipiteisiin tai muotiin. Siispä, tässä ensiksi muutamia oikeita tuloksia ja miten ne oikein syntyivät:

Tulospornoa ja pari sanaa ”digitalisoitumisesta”
Hyppää tämän jutun ensimmäisen osan yli, niin näet kuinka yksi asiakkaani noukki ylimääräiset 12 000 $ sähköpostilistaltaan 11 päivässä ja kuinka toinen löysi koipiensa alta 5 000 €.

Totta vai tarua? Yksinkertaisella Google AdWords-mainonnalla voi tienata tonnin tunnissa
Paljonko AdWordsilla voi oikeasti tienata? Tässä yksi esimerkki – ja neuvoja miten teet omilla Google-mainoksillasi samoin.

"Saisiko olla 14 731 € puhelu?"
Pieni tarina kuinka opastin asiakkaalleni missä nuo rahat piilevät ja kuinka onkia ne ylös – alle puolessa tunnissa.

“Google, Apple, AOL ja MSN bannasivat räjähdysmäiset tulokset”
Tässä casessa näytän tekemäni yksinkertaisen laskeutumissivun, joka toi australialaiselle asiakkaalleni niin hillittömät tulokset, ettei niitä meinaa uskoa. Kerron myös mitkä ovat sen tehon 10 salaisuutta.

Seuraavaksi kolme ikivihreää markkinointineuvoa kuinka saat lisää asiakkaita ja myyt nykyisille enemmän:

Maailman yksinkertaisin tapa johtaa markkinointiasi
Opin tämän lapsellisen helpon markkinointifilosofian maailmankuululta partneriltani Draytonilta. Idioottikin ymmärtää miksi se toimii.

10 testattua tapaa vahvistaa mainontasi myyntivoimaa
Miten luoda mainontaa joka myy? Tässä 10 kentällä testattua vinkkiä kuinka moninkertaistat mahdollisuutesi onnistua siinä. Katso kuuluisat esimerkit ja niiden opetukset.

"Näin saat lisää myyntiä 97,1 % todennäköisyydellä"
Näin erään suomalaisen verkkokaupan myynti kasvoi sähköposteillani yli 156 000 € vuodessa.

Ja tässä viisi varoitusta kuinka vältät yleisimmät virheet markkinoinnissasi…

“Anteeksi DNA, Elisa ja TeliaSonera - mutta tämä on HULLUUTTA!”
Mitä ikinä teetkin - älä ota mallia operaattoreiden markkinoinnista. Heillä on mennyt liian hyvin tehdäkseen asiat kunnolla. Tässä tulos.

Näin tunnistat hyödyttömän sloganin
Markkinoijat ovat sloganien riivaamia. Mutta mistä tunnistaa hyvän? Ja mikä on huono? Tämä kertoo sen. Ja esittelee yhden yleisen virheen sen keksimisessä, jota kannattaa välttää kuin hiivatulehdusta.

Miksi firmat yleensä lopulta uppoavat – ja näin sinä voisit ehkä välttää saman kohtalon
Viisi syytä miksi läskit korporaatiot eivät koskaan valtaa maailmaa. Ota tämä lista ja tee juuri päinvastoin kuin he, niin lupaan, että sinulle menee paremmin.

Suuri internetmainonnan huijaus ja kuinka ostat mediatilaa halvemmalla älykkäästi
Tiedätkö moniko internet-mainos ei koskaan näy yhdellekään ihmiselle? Vastaus voi järkyttää sinua. Samassa jutussa kerron myös seitsemän toimivaa vinkkiä miten tingit mediatilan hintaa jopa yli 40 % halvemmaksi.

8 yleistä varoitusmerkkiä renkaanpotkijoista ja energiavarkaista (ja 2 tapaa päästä heistä eroon)
Jos myyt elääksesi, sinun pitää osata tunnistaa todelliset ostajat haaveilijoista nopeasti. Muuten haaskaat aikaasi väärien ihmisten kanssa. Menetelmäni ei sovi jokaiselle – mutta toimii.

Toivottavasti tästä listasta on apua. Kannattaa myös napata 51 testattua markkinointi-ideaani täältä. Monet tykkäävät niistä. Ehkä koska ne ovat ilmaisia.


Terveisin,

Timo

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat