3. marraskuuta 2011

Neljä TV-mainosta, jotka olisin halunnut tehdä

Viime aikoina olen mesonnut omista ja toisten mokista, ja ajattelin, että sinä olet ehkä hieman kyllästynyt kuulemaan niistä...

Kaikki markkinointi ja mainonta ei ole roskaa, vaikka minun jutuistani sellainen kuva voi tulla sinulle melko usein. Siksi näytän tällä kertaa sinulle neljä mainosta, jotka minä olisin halunnut tehdä.

Nämä ovat esimerkkejä televisiomainoksista, koska samat myynnin periaatteet pätevät mediasta riippumatta. Tunnistatko mitä vaikuttamisen keinoja näiden mainosten suunnittelijat käyttivät?

1. Volkswagen: Snow plow
Partnerini Drayton Bird pitää tätä parhaana televisiomainoksena. Mitä mieltä sinä olet?


2. comparethetarket.com: Compare The Meerkat / Compare the Market
Tämä TV-spotti todistaa sen, että "ei ole tylsiä tuotteita, on vain tylsiä copywritereita."


3. Aldi: Tea
Kuka suomalainen mainostaja uskaltaisi olla yhtä suora ja sanoa, "Like brands. Only cheaper."? Entä kuka sanoi, "Voimakkain elementti mainonnassa on totuus."? Vinkki: se on saman mainostoimiston, joka loi ylimmän VW-kampanjan, perustaja.


4. Paulig: Juhla Mokka
Tämä TV-mainos ei ole syy miksi Juhla Mokka on tällä listalla vaan se on heidän pitkäjänteisyys ja johdonmukaisuus, jolla he ovat pysyneet valitsemallaan linjalla. Heti-nyt-digi-digi-tosi-tv-maailmassa tämä on ihailtavaa - ja liian harvinaista.


Näitä esimerkkejä piti olla viisi, mutta en löytänyt erästä pätkää mistään. Pyysin kollegaani kurkkaamaan arkistoonsa, jos se löytyisi sieltä. Tästä lisää tietoa toivottavasti pian.


Terveisin,

Timo

www.markkinointikatsaus.com
www.draytonbird.fi

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat