26. syyskuuta 2011

Video: Internet-markkinoinnin kolme hyvettä

Internet-markkinointi ei ole monimutkaista, mutta monet yrittävät tehdä siitä sellaista. Sinua voi hämmentää välineiden määrä ja niiden oudot nimet, kuten SEO, CRM, RSS, optimointi, sosiaaliset yhteisöt (onko toisenlaisiakin?), Facebook, Twitter, Google+... Lista on loputon.

Ja aina löytyy Messiaan elein esiintyvä konsultti, joka tarjoaa paratiisin avaimia – pientä korvausta vastaan, tietenkin. Facebook-markkinoinnin expertti, konversioguru, SEO-toimisto... Sinä tiedät mistä puhun.

Ja aina löytyy lauma sopuleita, jotka ovat valmiita seuraamaan tätä karismaattista profeettaa, joka väittää omaavansa uuden salaisen menetelmän, jolla asiakkaat valloitetaan.

Parhaimmillaan uskottavuudeksi tämän saarnamiehen laukusta löytyy kustantajan julkaisema kirja tai kaksi, joka lyö asiantuntijan leiman mitä erikoisempienkin väitteiden päälle.

Mutta kaiken tämän hulinan keskellä harva miettii, mitä oikeasti pitää tehdä ja saavuttaa?

Kuka uskaltaa karsia turhia aseita ja toimintoja pois, kun markkinoijan työkalupakki on sekaisin kuin Matti Nykänen? Samalla kun tietoa, vinkkejä ja ihmelääkkeiden kaupparatsuja tulvii joka puolelta?

Tässä video, jossa yritän yksinkertaistaa sitä, mikä on internet-markkinoinnin tarkoitus ja kuinka teet sillä rahaa. Se ei ole täydellinen, mutta ehkä se auttaa sinua näkemään hieman selkeämmin mihin sinun kannattaa keskittyä, ja mikä tuo tuloksia.

Video: Internet-markkinoinnin kolme hyvettä


YouTube-linkki: http://youtu.be/-nKLICeF9us


Terveisin,

Timo

www.markkinointikatsaus.com
www.draytonbird.fi

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat