9. heinäkuuta 2011

Video - David Ogilvy: "Me myymme. Tai muuten."

Oletko nähnyt tämän David Ogilvyn videon? Ogilvy olisi täyttänyt 100 vuotta viime kuussa. Kadehdin partnereitani, heistä usea on työskennellyt Ogilvyn kanssa läheisesti vuosia.

Katso tämä video terävästä miehestä, joka muutti koko mainosalan ammattimaisemmaksi. David Ogilvy on todennäköisesti vaikuttanut useampaan mainosalan ihmiseen kuin kukaan muu ikinä.

Hän myös syy miksi minä teen tätä työtä. Noin 15-vuotiaana päätin, luettuani Ogilvy on Advertising -kirjan, että minustakin tulee mainosmies ja, että perustan isona oman mainostoimiston. Nyt se on viimeinkin totta. Kiitos, David Ogilvy. Ja onnea: 100 vuotta!


Tässä videon YouTube-linkki: http://www.youtube.com/watch?v=Br2KSsaTzUc

Sinua voi kiinnostaa myös tämä juttu David Ogilvysta: Kulkukauppias kenen neuvoa kysyivät IBM, Rolls-Royce, Shell ja American Express

Adweek julkaisi Ogilvyn 100-vuotisjuhlan kunniaksi Kenneth Romanin (entinen Ogilvy & Matherin pääjohtaja) erinomaisen jutun David Ogilvysta. Voit  lukea sen tästä: "David Ogilvy & Me: The Oxford dropout turned his sights on advertising—and became a legend"
"The psychiatrists say that everybody should have a hobby. The hobby I recommend is advertising." -David Ogilvy

Terveisin,

Timo

http://www.markkinointikatsaus.com/
http://www.timojappinen.fi/

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat