20. kesäkuuta 2011

Video - Timo Jäppinen: Uusasiakashankinta suoramainonnalla

Katso mitkä kaksi neuvoa auttavat sinua tehostamaan uusasiakashankintaasi suoramainonnalla. Uusasiakashankinta suoramainonnalla on ennustettava tapa lisätä myyntiäsi. Tulokset näkyvät heti ja kulut eivät lähde käsistä.Tässä videon YouTube-linkki: http://youtu.be/lo_Y7IeY-jg

Lisää tietoa perinteisestä suoramainonnasta ja digitaalisesta suoramarkkinoinnista joka kasvattaa myyntiäsi ja voittojasi mitattavasti:

Suoramainonnassa voit laskea markkinointi-investointisi tuoton (ROMI) helposti ja kokeilla erilaisia lähestymistapoja - ennen kuin aloitat mainoskampanjasi täydellä voimalla. Älä polkaise sotakoneistoasi käyntiin ilman testiä.


Tässä neuvo joka auttaa sinua suunnittelemaan ja tuottamaan tuloksekasta mainontaa:

Anna asiakkaidesi päättää ostamalla onko mainontasi hyvää vai ei. Väittely kollegoiden kanssa kahvihuoneessa ei aiheuta kuin mielipahaa kaikille. Moni kiista ratkeaa yksinkertaisella testillä.

Kun mittaat mainontasi tuottamia vastauksia printissä, radiossa, kirjeessä, sähköpostissa tai vaikka televisiossa, tiedät mikä toimii ja mikä ei. Helppo tapa seurata mainosmedioidesi tehoa on käyttää kampanjakoodia, tai erityistä puhelinnumeroa, tai kampanjalle luotua yksilöituä verkkosivun www-osoitetta.

Timo

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat