Työkaluja ja tietolähteitä

Nämä auttavat sinua saamaan markkinoinnillasi enemmän myyntiä ja voittoa.

Seuraa tätä sivua tarkasti (lisää kirjanmerkkeihisi), koska lisäilen tänne uusia, testattuja työkaluja ja tietolähteitä jatkuvasti:

Älykäs markkinoija: 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi -kurssi

Testaa 60 päivää riskittä. Nostat myyntiäsi ja voittojasi taatusti – tai ET maksa mitään. Voit vain voittaa. Suosittu 76 sivun pläjäys joka tulvii tuottavia markkinointitekniikoita ja käytännön neuvoja. Tutustu tästä.

Jäppisen copykoulu: Opi kirjoittamaan tekstiä joka oikeasti myy

Anna minulle vain 1 €, niin opetan sinulle, kuinka todella kirjoitat tekstiä joka myy melkein mitä vain. Saat lisäksi yli tonnin arvoiset ilmaiset lahjat nopean tilaajan etuna. Tutustu tästä.

Verkkosivut tuloskuntoon tunnissa -työkalu

Tämä yksinkertainen työkalu kertoo sinulle alle 60 minuutissa, mitkä ovat pahimmat myynnin esteet verkkosivuillasi ja kuinka korjaat ne nopeasti. Täysi 365 päivän rahat takaisin takuu. Katso lisätiedot tästä ja tilaa omasi.

Näin saat haluamasi työn - Sisäpiirin erikoisraportti

Sinulle paljastuu yksinkertainen 8 askeleen menetelmä kuinka saat haluamasi työn ja markkinoit itseäsi paremmin. Tulokset 100 % taattu – tai et maksa mitään. Tutustu tästä.

Active Campaign ***UUSI***

Tämä on todennäköisesti hintaansa nähden paras ja monipuolisin sähköpostimarkkinointiohjelmisto. Tukee ääkkösiä ja suomen kieltä. Automaatiot ovat huippuluokkaa. Sopii helposti yhteen monen eri verkkokaupan ja nettibisneksen ohjelmiston kanssa. Käytän tätä myös itse. Lue lisää täältä ja kokeile ilmaiseksi.

WebinarJam ***UUSI***

Webinaarit ovat häkellyttävän tehokas tapa myydä arvokkaita tuotteita ja palveluita, kuten valmennuksia, kursseja ja ohjelmia isolle joukolle asiakkaita netissä nopeasti. Hyvä edullinen työkalu webinaarien järjestämiseen on WebinarJam. Käytän sitä myös itse. Lue lisää ja aloita riskitön 60 päivän koekäyttö vain yhdellä dollarilla (normaalisti 479$) TÄMÄN LINKIN kautta.

Bluehost

Hullun halpa serveri tarjouksessa: $6,95 vain $4,95 kuussa – rajaton liikenne. Yli 20 000 asiakasta liittyy joka kuukausi. Katso lisää tietoa tästä.

Thrive Themes ***UUSI***

Kaikki mitä tarvitset rakentaaksesi toimivan laskeutumissivun WordPressiin nopeasti ja paljon enemmän. Sisältää satoja testattuja sivupohjia, lomakemalleja, nappeja – plus paljon muuta. Käytän tätä itse. Edullinen ja pelittää. Klikkaa tästä ja hanki omasi.

Evernote

Pitää kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman järjestyksessä. Aina mukana.

Gmail

Ei kovin uusi, mutta yhä paras minusta.

Google Calendar

Tekee mitä lupaa.

Google Docs

Vai onko se Drive nykyään? No suosittelen silti.

Google Analytics

Pirun tarpeellinen, mutta hämmästyttävän sekava. Sisältää ainakin tuhat mittaria, mutta yksi on ylitse muiden: tuotto.

Osa yllä olevista linkeistä voi olla affiliate-linkkejä. Eli saatan saada pienen palkkion, josta päädyt ostamaan jotain suositukseni johdosta.

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat