Kuka

En tiedä olemmeko sinä ja minä koskaan tavanneet, joten minäpä esittelen itseni.

Jos kiinnostut siitä, mitä teen – toivon lämpimästi, että otat yhteyttä. Lopussa kerron miten se käy helposti ...

Olen Timo Jäppinen. Autan asiakkaitani kasvattamaan myyntiä ja voittoja.

Vedän Drayton Bird Associates -markkinointitoimistoa Suomessa. Olen myös tehnyt kurssin nimeltä Älykäs markkinoija: 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi.

Virallinen tittelini on copywriter ja markkinointikonsultti, mutta en juuri välitä jäykistelystä tai muodollisuuksista.

Itse asiassa, jos olet kuten minä, parhaiten sinut vakuuttaa tulokset – ei puhe. Joten tässä niitä tulee ...

 • Yksi suomalainen verkkokauppias kasvatti myyntiään 48,8 % alle 30 päivässä – ja sai yli 155 445 € lisää voittoa vuodessa – äärimmäisen kilpaillussa laihdutusbisneksessä
 • Eräs maailmankuulu australialainen valokuvauksen kouluttaja sai rahoilleen 118-kertaisen tuoton – lyhyessä kolmessa viikossa, kun suunnittelin heille uuden laskeutumissivun ja yksinkertaisen sähköpostimarkkinointikampanjan
 • Keskustan ensikertalainen poliitikko mikroskooppisella vaalibudjetilla vakuutti äänestäjät melkein yhdessä yössä ja pääsi kaupunginvaltuustoon tekemäni pienen lehtisen avulla
 • Kanadalainen miesten vaateliike sai sähköposteillani 10:1 tuoton
 • Eräs B2B-asiakkaani myy rahtilaivojen ja risteilijöiden pohjien suojamaaleja. Kaupat ovat kymmeniä ja satoja tuhansia. Kirjoitin heidän myyntikirjeet uusiksi ja muokkasin myyntiprosessia: tulokset paranivat 340 %

… ja tuossa on vain murto-osa tapauksista. 

Onnistumisprosenttimme on 97,1 alasta ja paikasta riippumatta. (Viimeisen 12 kuukauden sisään teimme 103 työtä, joista 100 toi tuloksia ja vain kolme floppasi.)

Se tarkoittaa, että 97,1 % todennäköisyydellä voin auttaa myös sinua saamaan lisää kauppaa. En tiedä mistä löydät ketään kuka voi luvata samoin – ja todistaa väitteen.

Lataa portfoliomme tästä ja katso muutama näyte.

Tarkoitukseni ei silti ole kerskua. Eniten olen oppinut epäonnistumisista. Niitäkin on.

Partnerini on arvostettu markkinointiguru Drayton Bird. (Tosin hän raivostuisi, jos tietäisi, että kutsun häntä guruksi.) Olen hänelle velkaa lähes kaiken.

Minä ja partnerini, markkinointimaestro Drayton Bird.

Maailman kuuluisin mainosmies ja yhden maailman suurimman mainostoimistoketjun Ogilvy & Matherin perustaja David Ogilvy sanoi:

"Drayton Bird tietää suoramarkkinoinnista enemmän kuin kukaan muu koko maailmassa."

Juuri siksi halusin työskennellä hänen kanssaan. Minulta vei kaksi vuotta vakuuttaa hänet, miksi hänen pitäisi haluta tehdä töitä kanssani. Miten lopulta onnistuin, on toinen tarina.

Sotahuutomme on yksinkertainen:

“Tuloksia – ei mitään muuta”

Takaan ne. Teemme töitä niin kauan, kunnes niitä syntyy.

Teemme niitä kaiken kokoisille firmoille ja organisaatioille aina Helsingistä Australiaan asti. Meitä on noin kymmenen työntekijää ympäri maailmaa.

Osa asiakkaistamme on kuuluisia brändejä, osa pieniä firmoja, joista et ole koskaan kuullutkaan.

Vilkaise portfoliomme tästä jos et vielä tehnyt niin.

Sen lisäksi myyn omia tuotteita ja palveluita – myös muitakin kuin markkinointiin liittyviä. Esimerkiksi meillä on melko tuottava heppasivusto, jossa myymme digitaalisia kursseja ja oppaita.

Perustimme sen, kun eräs asiakas jätti laskun maksamatta ja mainosmateriaalit jäivät meille. Päätimme tehdä saman kuin hän, mutta paremmin.

Se kilkkaa nykyään yli kuusi numeroa vuodessa melkein itsestään pienellä ylläpidolla. Emme ole katuneet.

Tämä voi kuulostaa aluksi kummalta, mutta malli toimii hyvin. Sillä olen huomannut, että myymällä omia tuotteita opin kuinka myydä enemmän asiakkaidemme tuotteita. Ja asiakkailta opin kuinka myydä enemmän omia tuotteita.

Se on vaurauden kierre. Kumpikin vauhdittaa kumpaakin.

Miten oikein kasvatan sinun myyntiäsi ja voittojasi? 

Se on todella hurja lupaus ja olet varmasti todella skeptinen, joten anna kun selitän. On ainakin kolme tapaa kuinka saat parempia tuloksia ...

1. Suunnittelen sinulle mainontaa joka todistetusti toimii – mediasta riippumatta. Esimerkiksi:

 • Kirjoitan sinulle laskeutumissivun joka oikeasti myy
 • Kirjoitan myyntikirjeitä jotka saavat ihmiset toimimaan
 • Arvion verkkosivusi ja kerron miten parannat niiden tehoa askeleittain (yleensä tosi yksinkertaisesti ilman lisäkuluja)
 • Suunnittelen sinulle uudet verkkosivut, jotka muuttavat kävijäsi asiakkaiksi
 • Hoidan koko sähköpostimarkkinointisi viikosta toiseen tuottavasti: minä kirjoitan uutiskirjeet ja tarjoukset, sinä lasket rahojasi (olen tosissani)
 • Nostan liidisivujesi tehoa, jotta listasi kasvaa nopeammin
 • Kirjoitan telemarkkinointiin toimivat käsikirjoitukset tai parannan nykyisten tehoa
 • Suunnittelen sinulle vakuuttavan esitteen, jonka asiakkaasi lukee ja säilyttää
 • Luon kokonaisen mainoskampanjan kuinka saat lisää asiakkaita ja myyt heille enemmän
 • Teen sinulle Google AdWords-mainontaa tulospohjaisesti
 • ja paljon, paljon muuta ...

Jotkut asiakkaat maksavat meille, että hoidamme heidän lähes kaiken markkinoinnin ja mainonnan suunnittelusta toteutukseen. Ja he näkevät sijoituksensa tuoton joka kuukausi sentilleen, koska mittaamme kaiken.

Suosittelen silti aloitamme pienellä testillä, jotta todella näet millaisia tuloksia teemme sinulle. Toisin sanoen – ei hypätä naimisiin heti ensimmäisillä treffeillä.

Kuulostaako tämä järkevältä?

2. Tarjoan myös konsultointia. Neuvon sinua miten todella tehostat markkinointiasi askeleittain. En hössötä korkealentoisista strategioista – vaan keskityn yksinkertaisiin, mitattaviin, näkyviin tuloksiin.

Sinä ja minä voimme tavata kasvotusten tai puhelimessa vaikka kerran kuussa. Silloin olen vähän kuin sinun "business personal trainer". Varmistan, että teet jatkuvasti oikeita asioita ja saat todella lisää myyntiä. (Näitä paikkoja on vain muutamille asiakkaille.)

3. Lisäksi koulutan miten tuottavaa markkinointia tehdään. Näytän mikä toimii ja mikä ei kokemustemme mukaan. Voin tulla puhujaksi tapahtumaasi tai voit osallistua yhteen meidän järjestämistä koulutuksista.

Opetan myös miten saat uusia asiakkaita, miten myyt nykyisille lisää ja pidät heidät asiakkainasi pidempään, sekä paljon muuta. Se on taatusti hyödyllistä ja taatusti hauskaa.

Olen muun muassa luennoinut Asiakkuusmarkkinointiliiton ja Nuorkauppakammarin tapahtumissa hyvällä menestyksellä.

==> Mutta otathan huomioon, että suuresta kysynnästä johtuen aikani on erittäin rajallinen ja kalenterini yleensä tulvii. Siksi mitä aiemmin olet minuun yhteydessä, sitä todennäköisemmin voin auttaa sinua – ja vältät pettymyksen.

Aloita tästä

Monet asiakkaani ottavat minuun yhteyttä luettuaan ensin ilmaisia, testattuja markkinointi-ideoitani. Saat ne täältä heti.

Voit myös kurkata mitä puolueettomat ihmiset sanovat minusta ja missä medioissa olen esiintynyt.

Kiinnostuitko miten todella voisin auttaa juuri sinua saamaan parempia tuloksia?

Haluaisitko tarjouksen tai ilmaisen arvion? Kysymyksiä?

Lähetä vain minulle meiliä: timo@timojappinen.fi

Vastaan henkilökohtaisesti yleensä alle 24 tunnissa.

Tai soita minulle 044 929 5496.

Se ei tietty sido sinua yhtään mihinkään.

Mutta ei silti tuhlata kummankaan aikaa. Voin auttaa vain, jos tosissasi tahdot parempia tuloksia. Joten kerrothan minulle suoraan:

1. Mitä haluaisit täsmälleen saavuttaa avullani?

2. Millainen budjetti sinulla on sitä varten?

Esimerkiksi yhden päivän konsultoinnista veloitan 5000 €.

3. Aikataulusi?

Ja nyt … jos olet yhtä tosissasi kuin uskon, että olet ... mikset ottaisi yhteyttä heti tämän luettuasi?


Terveisin,

Timo

PS Muista napata 51 testattua markkinointi-ideaani ilmaiseksi täältä. Monet tykkäävät niistä. Ehkä koska ne eivät maksa mitään. Tietosi ovat tietysti 100 % turvassa. Enkä anna niitä kenellekään ikinä. Se on lupaus.

Jos tykkäsit tästä jutusta, tykkäät taatusti myös 51 ILMAISESTA testatusta markkinointi-ideastani

Kerro vain minne lähetän ne:

Kuukauden suosituimmat